OJAS massage
OJAS | Aanbod | Fotos | Contact | Docu |
Johan |
Tel: 0479/81.22.29 E-mail: vraag@ojasmassage.be aanbod: alle vermelde massages |
Katrien |
E-mail: vraag@ojasmassage.be aanbod: kansu, abhyanga, rugmassage |
Opleiding |
Licence Ayurvedic Massage - Open University - TAPOVAN - France |
ADRES: |
Meester Van Wijnsberghelaan 10 8531 HULSTE (Harelbeke) |
Beschikbaarheid en booking |
Tel: 0479/81.22.29 E-mail: vraag@ojasmassage.be |
Wij aanvaarden volgende bank- en credietkaarten: |
Verwenbon |
Verwen je vriend(in) of partner met een verwenbon naar keuze. E-mail: vraag@ojasmassage.be |
Openingsuren: |
Enkel op afspraak: |
Reviews van bezoekers |
Routebeschrijving: |
Vanuit Roeselare: Volg de expresweg N36 tot rond punt met Brugsesteenweg (te Kuurne). Neem Brugsesteenweg richting Ingelmunster/Brugge. Aan de eerste verkeerslichten na de expresweg N36 (Roeselare-Harelbeke): rechts Brugsestraat richting Hulste centrum. Vanuit Kortrijk: Neem in Kortrijk de Brugsesteenweg richting Ingelmunster/Brugge. Aan de eerste verkeerslichten na de expresweg N36 (Roeselare-Harelbeke): rechts Brugsestraat richting Hulste centrum. Vanuit E-17: Neem de afrit Deerlijk/Harelbeke en volg de expresweg N36 gedurende een 6-tal km tot het 2e rond punt na de spoorwegviaduct. (Rond punt met wegwijzer naar Hulste). Hier de Kuurnsestraat volgen over ca 2 km. Eerste straat links na Delvano, op de dorpsplaats naar links (Brugsestraat) en terug eerste straat rechts (aan verzekeringskantoor Kerckhof-Six), daarna de tweede straat links. Met openbaar vervoer: Neem aan het station te Kortrijk of het station te Harelbeke de bus naar Hulste lijn nummer 74. Stap af aan de kerk te Hulste (halte Hulstedorp), ga de Tieltstraat (het kleine straatje voor u) naar beneden. Na een parkeerpleintje ziet u een open veld met net ervoor links de Meester Van Wijnsberghelaan. Wandelafstand van de kerk: ca 5 min. |
Johan Kerkhof - Meester Van Wijnsberghelaan 10 8531 Hulste BTW: BE 0830.286.643 - tel: 0479/81.22.29 Website en GDPR privacy regels: wettelijke bepalingen |